Hosting

Polityka Prywatności

Administratorem danych osobowych udostępnionych przez użytkownika jest BONADI Bożena Mikołajczak, ul. Marii Skłodowskiej-Curie 13 lok. 13, 42-300 Myszków, wpisaną do Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej NIP 577-184-99-77, REGON 243381235, e-mail: biuro@bonadi.pl. Administrator Bonadi.pl szanuje prawo użytkowników do prywatności. Dba, ze szczególna troską, o ochronę ich danych osobowych oraz stosuje odpowiednie rozwiązania technologiczne zapobiegając ingerencji w prywatność użytkowników osób trzecich. Chcielibyśmy, by każdy Internauta korzystający z naszych usług i odwiedzający nasze strony czuł się w pełni bezpiecznie, stąd wprowadzony został system rejestracji i logowania. Użytkownik, po zarejestrowaniu się, uzyskuje dostęp do użyteczności serwisu.

Rejestracja

W formularzu rejestracyjnym należy podać dane takie jak: imię i nazwisko, adres, miejscowość, kod pocztowy, telefon, email, nazawę firmy, nip oraz hasło niezbędne do logowania się w serwisie. Na podany numer telefonu komórkowego Bonadi.pl wysyła wyłacznie bezpłatne powiadomienia SMS o kończących się terminach ważności usług Abonenta oraz informacje na temat aktualnych promocji lub nowości. W formularzu należy też, zgodnie z aktualnie obowiązującą Ustawą o ochronie danych osobowych - zaznaczyć, wyrazić zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych dla celów serwisu zawartych w regulaminie. Należy pamiętać, że wyrażenie zgody przez użytkownika na przetwarzanie przez serwis Bonadi.pl jego danych osobowych dla celów marketingowych jest całkowicie dobrowolne. Każdemu użytkownikowi przysługuje prawo do wglądu i poprawiania podanych przez siebie danych. Sewrwis przetwarza dane osobowe w sposób zgodny z obowiązującymi przepisami prawa na zasadach określonych w Polityce Ochrony Prywatności serwisie Bonadi.pl w szczególności dotyczących odpowiedniego zabezpieczenia danych. Serwis Bonadi.pl przetwarza dane osobowe Użytkownika w zakresie niezbędnym do nawiązania, ukształtowania treści, zmiany, rozwiązania oraz prawidłowej realizacji usług świadczonych drogą elektroniczną.

Pliki tekstowe "cookies"

Twoja przeglądarka internetowa może przechowywać pliki tekstowe (ang. "cookies") na dysku Twojego komputera. W plikach "cookies" znajdują się informacje niezbędne do prawidłowego funkcjonowania serwisów internetowych, w szczególności tych wymagających autoryzacji. Zawartość plików cookies nie pozwala na identyfikację użytkownika. Za pomocą plików cookies nie są przetwarzane lub przechowywane dane osobowe. Bonadi.pl przechowuje pliki cookies na komputerach użytkowników w celu:

  • utrzymania sesji użytkownika (po zalogowaniu), dzięki której użytkownik nie musi na każdej stronie wpisywać nazwy użytkownika i hasła;
  • lepszego dopasowania serwisów do potrzeb użytkowników;
  • tworzenia statystyk oglądalności

Więcej informacji na temat plików tekstowych "cookies", można znaleźć tutaj.

← powrót
Zalety hostingu
Dołącz do nas!
Dołącz do nas na Facebooku i bądź zawsze na bieżąco z promocjami, nowościami
a także wydarzeniami :)

facebook.com/bonadipl
Copyright © 2008-2017 Bonadi.pl Monitorowanie serwerów 24/7 - Bezpieczna Firma w sieci. Tworzenie stron www - Myszków
Facebook Bonadi.pl
Koszyk: (0)